Opera 30 - elegantna i funkcionalna Brummel kuhinja

Precizne linije kreiraju interakciju sa veličanstvenim i luksuznim strukturama, zahvaljujući suptilnom balansu modernosti i raskoša…

Funkcionalnost kao glavna osobina okarakterisala je sasvim nova Opera30 kuhinjska ostrva Brummel kompanije, koja su opremljena sudoperama i zonom za kuvanje sa indukcijskom pločom.

Ova nova ostrva imaju vitke linije i dolaziće kompletirana sa gornjim delom koji se može izvlačiti ili većim prednjim dodatnim stolom, sa centralnim elementom za skladištenje koji se takođe izvlači.

Različite pregrade ovih ostrva mogu se kreirati u skladu sa željama i potrebama kupca: fioke, koje aktivira jednostavan i lagani dodir kompletirane su pametnim držačima za razne kuhinjske aksesoare.

Nova Brummel kolekcija kreirana je u koordinaciji sa kuhinjskim zidnim elementima i zidnim panelima, koji ovoj prostoriji pored već pomenute funkcionalnosti podaruju identitet i prestiž.

Opera 30 kuhinja daje priliku za praktično neograničeno prilagođavanje, kombinujući plemenite esencije drveta kao što je Makasar abonos ili drvo palme, sa velikim brojem ekskluzivnih lakova, prestižnih mermera i obloga koje kreiraju specijalne efekte.

Zahvaljujući Brummel dizajnu, iskustvu i spremnosti, ne postoje granice u realizaciji projekata kuhinjskoj okruženja, gledajući sa estetske ili pa funkcionalne strane. Oni imaju mogućnost da svakom kupcu ponude baš ono što im savršeno odgovara.