Officine Gullo predstavlja novi projekat inspirisan morem

Za Officine Gullo brend, osmišljanje prostora u kom će se pripremati hrana i odigravati druženje, znači smeštanje želja svog klijenta u samo srce projekta…

Ekskluzivni dekorativni elementi rođeni su iz ekspertize tehničke kancelarije ove kompanije, koja se bavi interpretacijom kulinarskih rutina i želja budućih vlasnika. Svaki detalj, uključujući čak i visinu radnih površina, kalibrisan je prema merama osobe koje će svakog dana koristiti kuhinju. Kuhinja pravljena po meri tako postaje dobijeni proizvod, koji odgovara na sve jedinstvene zahteve.

U nemačkom gradu Dizeldorfu, Officine Gullo brend je u saradnji sa Living Concept Consulting dizajnerskim studiom kreirao jedinstveni ambijent kuhinje, okarakterisan magičnom atmosferom, u kojoj se beli drveni plafon susreće sa zidovima koji nas asociraju na more, stvarajući savršenu harmoniju.

Projekat Paster Turquoise & Satin Nickel predstavlja linearnu kuhinju sa prostorom za kuvanje i higijenu, uz ostrvo za pripremu sa funkcionalnom radnom pločom od čvrstog drveta, koja je pogodna za sečenje. Prostor za kuvanje sastoji se od električne rerne sa višestrukim funkcijama i grejnom pločom sa pet ringli. Gornji element kreiran je od satenskog čelika, dok je poleđina kuhinje aluminijumska. Prostor za kuvanje takođe poseduje i veliki aspirator pravljen po meri, koji se savršeno uklapa sa kuhinjskim ormarićima. Kuhinja je napravljena od čelika u Pastel Turquoise mat boji, sa satiniranim niklovanim završnim detaljima.

Svaka kuhinja Officine Gullo brenda može biti u potpunosti personalizovana kada se radi o njenoj kompoziciji, dimenzijama, bojama i finišima, dok se za njihovu izradu koriste najfiniji materijali, poput čelika, burniranog bakra, livenog gvožđa i kovanog metala. Širok asortiman aksesoara za kuvanje oprema ugradne elemente, nudeći vam tehnologiju nove generacije.

 

Povezane teme