Odin - kuhinja za ljude koji ne prihvataju kompromise

Dobar ukus ide mnogo dalje od odeće koju nosite i automobila koji vozite, što definitivno potvrđuje brend Brizo® sovjom novom kolekcijom…

Poznati po kreiranju vrhunskih kuhinjskih i kupatilskih apartmana koji u sebi spajaju formu i funkciju sa potpunom harmonijom, njihove kreacije dobile su sposobnost transformisanja čitavih prostora. Pažljivo dizajnirana, uzvišena kolekcija versatilnih proizvoda koja je Brizo® brend stavila na listu najboljih na svetu, dobila je fantastični novitet. U pitanju je Odin® Kitchen collection, linija koja sadrži brojne siluete i finiše, koji će se uklopiti sa vašim stilom.

Odin® kolekcija za kuhinju ide korak dalje kako bi pružila novi nivo elegantne versatilnosti, sa ciljem stvaranja savršene estetike dizajna. Uzimajući ime iz nordijske mitologije, uz inspiraciju koja potiče od jednostavnih, funkcionalnih skandinavskih formi, ova kolekcija ima uglađene siluete sa selekcijom finiša, opcionim detaljima i konfiguracijama koje su u potpunosti prilagodive.

“Odin® Kitchen Collection predstavlja balans kompleksnosti i jednostavnosti, uzimajući jednu estetiku, koja je potom ulepšana i umnožena. Ova linija nije namenjena ni minimalistima, niti maksimalistima, već predstavlja otelotvorenje švedske filozofije Lagom, koja označava pravu meru”, izjavio je Set Fric, menadžer dizajna Brizo® brenda.

Dva dizajna slavine, Arc i Square, nude varijete i opcije prilagođavanja, dok sedam finiša unose u vaš ambijent niz hladnih ili toplih tonova, kojima se stvaraju idealni akcenti. Kolekcija inače obležava prvu Brizo® kuhinju u kojoj se ručke prodaju odvojeno, dajući svakoj slavini krojeni izgled zahvaljujući materijalima kao što su metal, tikovina ili kombinacija oba.

Kompletna kolekcija Odin® s može kupiti već sada, a ispunjena je inovacijama slavnog brenda, koje će uneti dozu modernosti, ali i budućnosti u vaš dom.