Oda minimalizmu: nova kuhinja danskog brenda Reform

Nordijske kuhinje predstavljaju jedan od najlepših stilova na svetu...

Danska kompanija Reform i dizajnerski studio Norm Architects, udružili su snage kako bi kreirali kuhinju ekskluzivnog stila zaduženu za dodatno ulepšavanje minimalističkih enterijera. Nazvana PROFILE, nova kuhinja predstavlja moderni prostor dostupan u opcijama bele, sive i boje prirodnog hrasta.

Duo je uspešno integrisao skandinavske dizajnerske elemente radi kreiranja posebnog, ali estetskog izgleda pre svega. Pultovi i kuhinjski elementi, kreirani su od veoma izdržljivog aluminijuma, dolaze sa sistemima bez rukohvata i ručki, što im dodaje još više elegancije.

Radi uglađenog izgleda, svi budući kupci koji planiraju promenu svog prostora za pripremu hrane, mogu izabrati između belih, tamno sivih i sivih opcija po pitanju boja. Drveni materijali u prirodnim i tamnim finišima, sa druge strane, savršeni su za komplementiranje kuhinja nešto toplijih nota.

U galeriji možete videti novo nordijsko remek delo kuhinjskog dizajna u različitim kombinacijama, dok će PROFILE linija zvanično biti lansirana prvog februara i nalaziće se na štandovima brenda Reform i svim sajmovima širom sveta.

Luxury Experience