Novi Samsung pametni frižider ima masivni ekran osetljiv na dodir koji čak reprodukuje TikTok

Da li je ovo frižider, pametni telefon ili TV?

Novi Samsung frižider Family Hub Plus nije samo električni uređaj koji će čuvati vaše namirnice. Novi model poznatog brenda sada ima ogroman ekran osetljiv na dodir od 32 inča i obećava da će vreme koje provodite u kuhinji učiniti zabavnijim. Family Hub Plus frižider čini kuvanje, planiranje obroka i kupovinu namirnica zabavnim i lakim iskustvom.

Sada nema potrebe da se pozivate na kuvare ili pretražujete na pametnom telefonu jer njegov ekran ne samo da pronalazi recept koji tražite, već i omogućava korisnicima da gledaju video zapise.

Sa istog ekrana možete da kontrolišete i druge pametne kućne uređaje koji su kompatibilni sa SmartThings mrežom, postavljate beleške ili pregledate porodične fotografije. Pored toga, besplatna usluga Samsung TV Plus omogućava korisnicima da gledaju TV kanale preko istoimene aplikacije.

U skladu sa trenutnim trendovima, takođe možete uživati u sadržajima društvenih mreža kao što su TikTok i YouTube Shorts. Funkcija slika-u-slici reprodukuje video zapise u plutajućem prozoru tako da možete istovremeno da obavljate online kupovinu u omiljenim supermarketima.

Za one koji više vole da koriste svoj pametni telefon za društvene mreže, ekran frižidera može da se koristi za prikaz umetničkih dela pomoću Samsung aplikacije Bespoke Atelier. Family Hub Plus takođe podržava uslugu Amazon Your Essentials za naručivanje osnovnih stvari preko vidžeta na ogromnom ekranu osetljivom na dodir od 32 inča.

Samsung za sada nije otkrio nikakve druge specifikacije, informacije o cenama ili datum lansiranja svog novog frižidera Family Hub. Međutim, kako je kompanija najavila, novi uređaj će biti predstavljen na Samsung štandu na CES 2023 u Las Vegasu od 5. januara 2023. godine.

Za više informacija o Bespoke Refrigerator Family Hub Plus frižideru možete posetiti sajt kompanije Samsung.

Luxury Experience