Novi Samsung frižider podiže dizajn kuhinje na sasvim novi nivo

Kako bi vlasnicima kuća pružio veći, smeliji i personalizovaniji način stilizovanja kuhinja 2021. godine, Samsung predstavlja liniju frižidera po meri koji će porodicama pružiti mogućnost izbora boja, materijala i završnih obloga prema njihovom personalizovanom izboru. Predviđeni za prodaju ove godine, frižideri će debitovati na predstojećem CES 2021, što je potpuno virtuelni događaj ove godine u senci pandemije koronavirusa.

Dizajniran u potpuno novom Flex formatu sa 4 vrata, potpuno modularni Samsung frižider po meri prilagodljiv je iznutra. Kao što je pomenuto, spolja se svaka od četiri vrata mogu prilagoditi na osnovu izbora materijala, boje i završne obrade, modularne fioke i druge karakteristike mogu se prilagoditi vašoj kuhinji ili ličnim potrebama. Frižideri Flex sa 4 vrata podići će koncept modernog dizajna i personalizacije na viši nivo, naravno, ali će na neki način ostati tradicionalni sa poboljšanim centrom za piće u jednom od dva gornja dela, dok će donja dva služiti kao zamrzivači.

Samsung kaže da je frižider po meri „dinamična kombinacija mogućnosti dizajna“. Kako bi bio dostupan u osam jedinstvenih boja i izboru završnih obloga od stakla ili čelika, frižider ima elegantan faktor oblika dostupnih u teget čeliku, ružičastom staklu ili u kombinaciji sive, nebesko plave, boje šampanjca i ružičaste - izbor je na vama da istražite. Ako ste ljubitelj suptilnosti, i dalje imate na raspolaganju tradicionalnu crnu, belu ili sivu boju.

Luxury Experience