Nova Sipario kuhinja Aran Cucine

Makio Hasuike i Aran Cucine projektantski tim redefinisali su nekoliko elemenata i finiša na svojoj novoj Sipario kuhinji, koji je kreiran 2016.godine od strane japanskog dizajnera, a sada sve zvanično nalazi u ponudi ove kompanije…

Sipario kuhinja sastoji se od različitih delova – ostrva koje je dostupno u različitim finišima, uključujući Solid Surface i ergonomski i higijenski čelik, koje može igrati funkciju radne površine ili stola za obedovanje. Obogaćeno modulima sa staklenim policama, vratima ili organizanim fiokama, ovo ostrvo postaje centralna scena svih pokreta, gde je kuhinjsko okruženje glavni protagonist.

Zidna jedinica koja je takođe deo ove kuhinje, može biti kreirana tako da je namenjena pripremi hrane ili higijeni, a sadrži dugačku gornju površinu od nerđajućeg čelika sa sudoperom sa jedne strane, kao i plinskim gorionicima i gvorzdenom rešetkom sa druge. Otvoreni elementi i zidne jedinice predstaviće vaše omiljene začine, pribor za jelo i pripremu obroka, kao i sve druge sitnice poput galerijskog prostora, čineći kuhinju daleko racionalnijom i funkcionalnijom.

Kako bi se kompletirala ova kuhinja koja je u potpunosti fokusirana na dizajn i odgovaranje na potreba svih korisnika, u ponudi su i Totemi, samostojeći modularni elementi, koji mogu biti kristalni ormarići ili ugradni stubovi sa kuhinjskim aparatima.

Bis sto je poslednji element ove kuhinje, koji pored gornje površine koja nudi prostor za uživanje u obroku i pripremi istog, sadrži i policu koja mu može produžiti površinu ili kreirati sasvim nezavisni deo.

U samom srcu ovog projekta nalaze se ljudi i sve njihove potrebe, a moramo priznati da ovaj model sa lakoćom odgovara na svaki izazov koji se pred njega postavi.