Nerđajući čelik u kuhinji – luksuz koji odgovara svima

Iako drvene kuhinje uživaju u sve snažnijoj popularnosti u poslednje vreme, lepota i važnost komponenti od metala ne sme biti zanemarena…

Iako mermer i drvo bez sumnje izgledaju sjajno u dizajnu svake prostorije, oni možda nisu najpraktičnije rešenje za ambijent kuhinje. Podjednako privlačni poput mermera i drveta, metalni elementi, kreirani od nerđajućeg čelika pomoći će vam da kreirate atmosferu u kojoj ćete uživati dugi niz godina.

Dekorisanje kuhinje uz pomoć ovog materijala, bilo da se radi o kuhinjskim ormarićima ili kuhinjskom ostrvu, definitivno je sjajna odluka. Pre svega, nerđajući čelik je lak za održavanje, što je od velike važnosti kada se radi o kuhinjama, jer se tu odvija mnogo toga – priprema hrane, kuvanje, obedovanje i održavanje.

Sa druge strane, vizuelni uticaj koji čelik ima u svom okruženju je neizbežan. Na primer, ukoliko svoju kuhinju opremite kuhinjskim ostrvom od nerđajućeg čelika, ono će postati fokalna tačna vašeg prostora, kao savršeni kontrast podovima i zidovima.

Ukoliko čitavu svoju kuhinju opremite nerđajućim čelikom, od poda do plafonima, nećete pogrešiti. Sjajan primer upravo te filozofije predstavio nam je brend Abimis svojom Ego kuhinjom, u kojoj je posebna pažnja usmerena detaljima i aksesoarima, te je čitav prostor kuhinje osmišljen kao mešavina udobnih, praktičnih i estetskih elemenata.