Monolit za vašu kuhinju sa potpisom brenda Falmec

Više slika

Više slika

Kreativna sloboda i tehnološki koncept doneli su Monolitu, sistemu za usisavanje iz Falmec kolekcije Elements, BIG SEE nagradu za dizajn proizvoda za 2023. godinu.

Nagrada, čiji je cilj da istakne kreativnu snagu u Jugoistočnoj Evropi sa 2.000 nagrađenih projekata iz preko 21 različite zemlje, ističe kulturu inovacija i saradnje.

Svake godine, BIG SEE nagrade prepoznaju kreativni i preduzetnički prestiž međunarodnih kompanija u oblastima dizajna, arhitekture, mode i turizma, prema principima ergonomije, estetike, održive etike i poslovnog potencijala.

Prema ovim kriterijumima, žiri - sastavljen od novinara, arhitekata, dizajnera i modnih dizajnera, kao i drugih istaknutih ličnosti iz kreativne scene - proglasio je Falmec inovativni 'monolit' za pobednika.

Monolit transformiše koncept ekstrakcije u kuhinji u multifunkcionalno rešenje, konfigurisan kao opremljeni kanal, sastavljen od modula od 90 cm koji se može kombinovati sa dodatnim modulima za skladištenje od 30, 60 i 90 cm. Ovi poslednji sadrže dodatke od prirodnog bukovog drveta kao što su kuhinjski alati, daske za sečenje i police za začine, električne i USB utičnice.

Jedinica aspiratora i moduli za skladištenje izrađeni su od aluminijuma sa elegantnim mat crnim finišom sa mat staklenim prednjim delom s obe strane. Čitav sistem je takođe opremljen ambijentalnim svetlom, stvarajući prijatnu svetlosnu liniju duž osnove.

Pogodan za indukcijske i gasne ploče, Monolit omogućava jednostavnu instalaciju i oslanja se na snažan i tih motor bez četkica od 800 m3/h (energetska klasa A ++) - kontrolisan preko ergonomskog dodirnog kontrolnog panela.

Luxury Experience