MIA – kuhinja koja će ostvariti sve vaše snove

Nemamo baš tako često priliku da vidimo transformaciju profesionalne kuhinje u kućnu sa toliko lakoće i pogodnosti, kao što je slučaj sa MIA kuhinjom…

Razvijena od strane Karla Krakoa za brend Scavolini, ova veličanstvena kuhinja kombinuje u sebi godine iskustva slavnog italijanskog šefa koje je stekao u profesionalnim kuhinjama sa umećem i versatilnošću Scavolini dizajna. Ova fuzija zaista je transcendentalna u svakoj svojoj kompoziciji, nudeći nešto sasvim drugačije na svoj sopstveni način. Ideja koja stoji iza ovih uglađenih i sofisticiranih kuhinja jeste pružanje vlasnicima domova adaptivno okruženje za pripremu obroka u kom će sa zadovoljstvom provoditi vreme.

MIA kolekcija sadrži mnogo više od uobičajenih ormarića koji štede prostor, vrhunskih završnih detalja i dizajna svetske klase koji je karakteristika svake kuhinje sa potpisom italijanskog giganta. Opcije poput vacuum fioka sa novom funkcijom mariniranja i lampe za grejanje hrane su samo neki od brojnih skrivenih dragulja, koji će se pobrinuti da se u sam proces kuvanja i pripreme obroka zaljubite. Bilo da ste tip osobe koji u kuhinji provodi tek nekoliko sati nedeljno ili svakodnevno priprema vrhunske obroke, ova kuhinja će vas odmah privući i omađijati svojim čarima. Modularne police, plutajući ormarići, pametna ostrva na točkićima i mnogo toga drugog, čine ovu kuhinju ostvarenjem snova.

Karlo Krako je bez sumnje jedan od najvećih predstavnika savremene italijanske kulinarske scene. On je svoju reputaciju zaradio samostalno, počevši u Gold Brigade restoranu koji je vodio Gvaltijero Marčesi, gde je brzo postao izvršni kuvar. Ovaj projekat rezultat je dvogodišnje saradnje brenda Scavolini i čuvenog šefa, a u vaš dom će uneti magiju besprekornog profesionalizma.