Maxima 2.2 – kuhinja dekorisana hrastovinom

U moru modernih kuhinja, koje se danas više nego ikada do sada oslanjaju na savremene i veštački proizvedene materijale, model kojim vam ovog puta predstavljamo pravo je osveženje…

Osmišljena kao tradicionalna kuhinja dekorisana visoko kvalitetnom hrastovinom, Maxima 2.2 model, koja je delo R&D Cesar studija, dobila je klasične detalje koji joj daju sasvim dovoljno privlačnosti. NJene bazne jedinice dobile su vrata sa urezanim hvatovima, koji su ukrašeni Titanio lakom sa efektom svile.

Radna površina ove veličanstvene kuhinje urađena je sa Dekton Kelya materijalom, dok je bar za doručak kreiran u varijanti Rovere Termocotto. Visoke kuhinjske jedinice dobile su specijalno dizajnirana vrata istog dezena, što stvara jedinstvenu i kohezivnu celinu.

Maxima 2.2 kuhinja predstavlja kreativni sistem dizajna kojim je Cesar brend okarakterisan, a koji nam je toliko privlačan zbog svoje jedinstvenosti i funkcionalnosti. Sa više od 90 dosutpnih završnih detalja i različitim metodama otvaranja skladišnih jedinica, ova kuhinja se može nazvati arhitektonskim projektom koji u sebi spaja modularnost, tehnološke i fleksibilne zahteve tržišta, istovremeno zadržavajući svoju linearnost i pažnju posvećenu materijalima u svakom izvođenju.

Foto: ArchiProducts