Majolica by Smeg i Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana brend ulepšali su naše kuhinje aparatima kao što su tosteri, sokovnici, blender i štapni mikseri u saradnji sa kompanijom Smeg, da bi nešto kasnije predstavili frižider, koji će verovatno posramiti i vaš garderober…

I dok smo sasvim sigurni da će mnogi ljudi obožavati ovo umetničko izdanje, takođe možemo tvrditi da će se njihova ljubav upravo na tome završiti. Da li biste vi kupili frižider sa izobiljem boja i dezena, koji se definitivno ne može uklopiti sa generalno futurističkim ili minimalističkim kuhinjama? Verovatno ne. Pored toga, svako izdanje koje nastane kao saradnja brendova Smeg i Dolce & Gabbana dolazi sa astronomskim cenama.

Ipak, postoje neki ljubitelji lepše i skulje strane života, za koje to ne predstavlja nikakav problem. Najnovije izdanje koje dolazi kao plod kolaboracije jeste Majolica frižider, koji se može složiti sa raskošnim vikendicama na obali mora. Plavo-belo izdanje koje je sada predstavljeno, inspirisano je starinskim sicilijanskim pločicama, a pored frižidera, u ponudi je i Majolica aspirator ili rerna.

Linija je prvobitno debitovala tokom milanskog sajma nameštaja pre dve godine, ali su se svi aparati tek sada našli u prodaji. Majolica frižider će vas koštati 10.000 dolara, dok aspirator možete kupiti po ceni od 5.000 dolara.