Luksuzan EGO dizajn Brummel brenda

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

Materijali i završna obrada određuju potragu za klasičnim, po svom kvalitetu, čime se vešto izbegava višak opterećenja spirale, skulptura i teškog rokoko duboreza, ostavljajući prostor za važan osećaj toplote koji ovi dizajni izazivaju.

U stvari, EGO kolekciju odlikuju veliki stubovi koji se završavaju sa skladnim stilizovanim simbolima, kao što su antički zlatni lakirani list ili plitak reljef, koji se pojavljuju kao prepoznatljivi simboli. Još jedan različiti element je okvir vrata koja naglašava izuzetno lepu krivinu, sa mogućnošću da korišćenja mnogostrukih kombinacija drveta, laka, kamena, zlatnih listova, srebra, bakra, mesinga, glatke ili rabljene kože, stakla...

Čitava EGO kolekcija je dostupna u verzijama od slonovače, pustinjskog ili mošusnog laka ili veoma dragocenih i veoma odabranih materijala, kao što su Wengè, Ebony Makassar, Rosewood i Canaletto Walnut. U suštini, svaki materijal ima delove koji su lakirani ili blago metalizirani, u boji i istom tonu izabranog materijala.

Ovakav stilski izbor omogućava da se uvede savršenstvo u potpuno klasične enterijere kao i u prostore koji imaju savremeniji dizajn. Takođe je zamišljeno da ovakav vid dizajna bude prisutan u svim aspektima globalnih enterijera, od kuhinje do trpezarije, od dnevnog boravka do spavaće sobe, od hodnika do kupatila, sa različitim prilagođenim drvenim panelima koji za svaku tipologiju nude posebna estetska rešenja koja se jasno razlikuju.

Ovakva svestrana kolekcija je savršena da se uklopi u enterijer neke luksuzne vile, penthausa, ekstravagantne rezidencije ili sobe nekog prestižnog hotela.

Napravljen po meri, Brummel nameštaj je u stanju da se najviše izrazi upavo kroz EGO kolekciju.