Licia – ARAN Cucine novitet koji osvaja

Dizajni enterijera, koji mogu da usklade kuhinju sa dnevnim boravkom, sve više traže ljubitelji otvorenog plana prostora...

Velika produktivna fleksibilnost ARAN Cucine omogućava slavnom brendu da ponudi odgovarajuću dodatnu opremu koja zadovoljava ne samo ovu potrebu, već i različite ukuse i stilove. Primer „totalnog izgleda“ kuhinje i dnevne sobe je Licia, kolekcija koja je uvek bila veoma popularna. To je zapravo model u kojem tradicionalni elementi pronalaze pravu ravnotežu sa drugim savremenijim i gde toplota drveta nailazi na pažljiv i prefinjen dizajn.

Glavni junak svake pojedinačne kompozicije su hrastova vrata, dostupna u različitim završnim obradama: od furniranog MDF-a do ekranizovanog stakla, satena ili ploče za pisanje, kroz originalnu žičanu mrežu. Posebna izrada poprečnih prečki znači da nisu potrebne ručke ili c-kanali, jer sam dizajn vrata obezbeđuje 'držanje kvake' - takođe dostupno za fioke i korpe - što vam omogućava da lako otvorite i zatvorite sve prostore za odlaganje.

Radno područje, koje se prostire preko zidne jedinice i kuhinjskog ostrva, uključuje četrdeset laminatnih radnih ploča u završnoj obradi Cemento Wraky i vrata od peskirane hrastovine, takođe odabranih za visoke rerne i frižidere. Zidni ormarići u završnoj obradi Testa di Moro olakšavaju kompoziciju i savršeno se uklapaju u policu za knjige Watch-it u istom finišu. I upravo ova polica, napravljena od aluminijumske strukture i metalnih delova, postaje element sposoban da odvoji dnevni boravak od kuhinje uz elegantnu interakciju čvrstih tela i praznina. U dnevnoj sobi, viseće jedinice koordinisane peskiranom hrastovinom usklađene su sa svileno sivim lakiranim otvorenim jedinicama, a ovde svi elementi nameštaja stvaraju harmoniju i ravnotežu u jednom od najfrekventnijih prostora kuće.

Licia katalog nudi brojne mogućnosti prilagođavanja, od izbora rasporeda kuhinja i jedinica do završnih obloga i boja; tu su i dodaci i tehnološki uređaji, kao što su šarke za usporeno kretanje koje možete ručno deaktivirati, LED svetla u odeljcima, aluminijumska zaštita od toplote. ARAN Cucine stoga nudi uvek svestrano rešenje, savršeno za čitav životni prostor, usmereno na bilo koji segment tržišta.