LG revolucija u svetu frižidera

Kompanija LG predstavila je svoju liniju InstaView frižidera sa providnim stranicama pre nekoliko godina, a od tada do sada, ona je dobila nekoliko novih reinterpretacija i tehničkih karakteristika…

Ove godine tokom prvog CES virtuelnog događaja, brend LG donosi potpuno nove varijante InstaView Door-in-Door pametnih frižidera, poboljšanih novim tehnologijama radi održavanja higijene. 2021 InstaView Door-in-Door modeli posedovaće 23% veće staklene panele zadužene za uvid u sve ono što se u njima nalazi. LG želi da smanji potrebu za dodirivanjem frižidera putem staklenih panela koji osvetljavaju njegovu unutrašnjost u dva brza poteza kucanja.

Novi frižideri sada poseduju dodatnu površinu nazvanu vrata u vratima, koja nije zadužena samo za olakšan pristup svim često korišćenim stvarima bez potrebe za otvaranjem glavnih vrata, već takođe na veoma inovativan način redukuje gubitak hladnog vazduha u enterijeru.

UVnano tehnologija kompanije LG, ugrađena je u česme vodenih dispanzera novih InstaView frižidera i zadužena je za prikupljanje svetlosti radi bakterijskog redukovanja. Štaviše, dodatne glasovne komande dodate su kao nove pogodnosti korisnicima, koji sada, na primer, mogu da otvore vrata svojih frižidera bez ikakvog dodirivanja.

2021 InstaView Door-in-Door frižideri poseduju i glasovne komande zadužene za obaveštavanje korisnika o dnevnim planovima ili stanju leda u vodenim dispanzerima. Dodatno, svi kupci dobijaju prednosti Amazon Dash Replenishment opcije, ponuđene u okviru projekta automatske zamene starih za nove filtere, jednostavnim povezivanjem privatnim Amazon nalogom unutar LG ThinQ alikacije.

LG InstaView frižideri sa glasovnim prepoznavanjem, osvojili su titulu najboljih u polju inovacije na CES 2021 zimskom događaju, dok će se čitava postavka linije nalaziti na virtualnoj prezentaciji brenda LG sa početkom od 11. januara. Za sada ne postoje bilo kakve informacije o cenama novih frižidera, ali njihove cifre će svakako biti visoke, ukoliko u obzir uzmemo prethodne verzije.