LG predstavlja revoluciju u svetu frižidera

Ovogodišnja CES 2020 izložba ponudila nam je mnogo toga u domenu naših kuhinja…

Dajući nam uvid u budućnost, LG Electronics predstavlja dve nove verzije svog popularnog InstaView frižidera – InstaView with Craft Ice, kao i LG InstaView ThinQ sa AI kamerom. Dan Song, predsednik LG Electronics Home Appliance & Air Solution kompanije, rekao je: “Sa tehnologijom koja brzo transformiše dosadne bele kutije u uzbudljive mašine koje mogu stvoriti led po meri, planirati večeru i napisati spisak za kupovinu, naši napredni frižideri sa ThinQ tehnologijom dizajnirani su za klijente koji cene svaku pomoć koju mogu dobiti u kuhinji”.

LG InstaView frižideri najpoznatiji su po displeju koji korisnicima daje priliku da znaju šta se krije iza njihovih vrata, bez otvaranja istih. Što se tiče novih modela, oni imaju promišljene karakteristike za zabavu i poboljšanje cellokupnog korisničkog iskustva.

Dobitnik CES 2020 Innovation Award nagrade, novi InstaView frižider sa Craft Ice opcijom dolazi sa ugrađenim ledomatom koji može praviti sferični led koji se sporo topi, prečnika 5 cm. Frižider je debitovao u Sjedinjenim Državama prošle godine, a ove godine će se naći i na brojnim novim tržištima.

Druga generacija InstaView ThinQ frižidera dobila je sasvim nove AI kamere, zahvaljujući kojima može prepoznati različite prehrambene proizvode i obavestiti korisnike o niskim zalihama. Frižider će vam pomoći tako što će vam davati sugestije za obroke, bazirane na dostupnim sastojcima. Transparentni panel novih frižidera može igrati ulogu displeja za surfovanje internetom ili gledanje snimaka za kuvanje tokom pripreme obroka.

Osnovna ideja koja stoji iza ovih frižidera jeste kreiranje kuhinjskih aparata koji su pogodni i koji se koriste sa uživanjem. Oba frižidera dolaze sa LG pametnom tehničkom podrškom, koja pomaže maksimalnoj upotrebi aparata.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living