LG noviteti za stilske kuhinje

Dugo već govorimo o tome koliko je kuhinja važna i da ona zapravo predstavlja srce jednog doma…

Upravo taj trend potvrđuje povećanje pažnje dizajnu i dekoraciji kuhinjskih aparata. LG Furniture Concept Appliances kolekcija koristi ovaj zalet i udaljuje se od zamornih klišea u formi finiša od nerđajućeg čelika, pružajući nam priliku da uživamo u koloritnoj paleti sa opcijama za kombinovanje.

Liju Džej-Čeol, predsednik LG Electronics Home Appliance & Air Solution kompanije, opisuje ovaj segment kao “stilski amalgam nameštaja i rešenja za dom visokih perfromansi”. I zaista, boje koje su za početak predstavljene asociraju nas na nešto što bismo mogli videti u skandinavskim domovima, pre nego na komade tradicionalno povezivane sa rezidencijalnim kuhinjskim dizajnom.

Kolekcija sadrži InstaVIew Door-in-Door frižider, komplet frižidera i zamrzivača, mikrotalasnu pećnicu, mašinu za sudove, prečišćivač vode, WashTower & Styler, sa višestrukim kombinacijama boja i materijala koje kupcima daju mogućnost harmonizovanja kuhinje sa ostalim životnim prostorima.

LG tek treba da objavi cene i dostupnost ovih noviteta, a očekujemo da će se to dogoditi u danima koji predstoje. Nova kolekcija kombinuje materijale kao što su nerđajući čelik, staklo i metal, pored FENIX, finiša koji je kreiran kako bi bio otporan na otiske prstiju.

Kao što verovatno već znate, CES sajam je ove godine održan virtuelno, pa je LG svoje novitete predstavio u virtuelnom okruženju.

Luxury Experience