Lepota mermera u centru pažnje

Dodir luksuza za vašu kuhinju…

Kada se radi o dizajnu kuhinje, luksuzna estetika se može kreirati možda čak i najlakše u odnosu na sve druge prostorije u našem domu. Kuhinjama je potrebna uglađenost, red i tek nekoliko specijalnih detalja koji će zasijati svojim punim sjajem u njenom skladom prostoru. Dekoracija kuhinje zapravo je vrlo jednostavna – sve što treba da uradite je da odaberete materijale za njene glavne elemente i pola posla ste završili. Ukoliko ste se odlučili da svoju kuhinju akcentujete mermerom, sigurni smo da će vam noviteti brenda Le Creuset zaista dobro doći.

Ovaj čuveni francuski brend, koji sferu visoke mode prenosi u sektor kuhinjskog posuđa, čuven je po svojim koloritnim kolekcijama kreiranim od livenog gvožđa. Pre samo nekoliko dana, oni su lansirali novi beli mermerni dizajn, koji sada krasi njihove najprodavanije proizvode. Nudeći stilski dodir bilo kojoj modernoj kuhinji, Marble kolekcija sadrži asortiman Le Creuset komada, kao što su Round Dutch pekač, French Press i set od četiri šoljice.

Pekač je veličanstveno akcentovan mermernom teksturom i pletenim detaljima kreiranim od livenog gvožđa, do su French Press i set šoljica za kafu napravljene od kamena kako bi se optimizovalo zadržavanje temperature vašeg omiljenog napitka koji ćete iz njih pijuckati.

Sa cenama koje idu od 80 do 380 dolara, Marble Collection se već sada može kupiti putem Le Creuset sajta.

Luxury Experience