Lako do savršene kuhinje po vašoj meri

Bila ona velika ili mala, tajna svake kvalitetne kuhinje je u njenoj funkcionalnosti i optimizaciji prostora…

Ukoliko na pravilan način uredite svoj prostor, pribor, alate i posluđe, moći ćete da se krećete kroz uredni i racionalni prostor, u kom vam je sve neophodno na dohvat ruke. ARAN Cucine, kompanija koja se bavi izradom kuhinja po meri, u svojim rukavima krije pregrš rešenja na ovu temu, uz brojne opcije prilagođavanja koje vam omogućavaju da maksimalno iskoristite svaki pedalj svog prostora i učinite ga lako dostupnim. U njihovim kuhinjama, svaki predmet pronađe svoje mesto, bez stvaranja nereda.

Na primer, razdelnici prostora u fiokama su preko potrebni za organizaciju pribora za jelo i alata za pripremu, ili, u slučaju onih većih pregrada, za slaganje šerpi, lonaca i drugog posuđa. Police za čuvanje začina, male kutije u koje možete odložiti sve ono što želite, takođe su deo ove priče, zajedno sa modularnim vratima sa korpama, pregradama i drugim detaljima.

Stubovi i ugaone baze, opremljeni rotirajućim modularnim policama, omogućavaju upotrebu čitave dubine ormara vrlo lako: jednostavnim gestom možete sve držati pri ruci. Zidni sistemi koje možete inkorporirati u svoju kuhinju, Magnetolab, kreirani su kao magnetna ploča na koju možete postaviti kuke, police ili držače, dok će vam pozadinsko osvetljenje koje uz nju dolazi omogućiti bolju vidljivost i ugodniji ambijent. Dodatni zidni element je Dama aluminijski okvir, modularni sistem koji može biti opremljen policama i kukama, kako bi se napravilo prostora za namirnice, pribor ili mnoge druge male predmete.

I poslednje, ali ne najmanje bitno, pregrade za pod sudope, gotovo uvek se koriste za „skrivanje“ otpadaka i skladištenje nekih sredstava za čišćenje. U tom slučaju, ARAN Cucine, nudi kante za izvlačenje dostupne u različitim veličinama, a koje su pogodne za odvojeno prikupljanje otpada i opremljene filterom protiv neprijatnih mirisa i aluminijumskim policama, savršenim za čuvanje sunđera i deterdženata.