Kuhinja u novom ruhu: 24-karatno zlato sa potpisom Officine Gullo

Više slika

Više slika

Officine Gullo predstavlja najluksuzniji finiš: zlato, ultimativni simbol vrhunske estetike i neuporedivog prestiža, čija blistavost ukrašava i dekoriše svaki oblik lepote od drevnih vremena, obogaćujući enterijere prijatnom, luksuznom i elegantnom atmosferom.

Od danas, ovaj najdragoceniji od svih metala ulazi u svet kuhinja, zahvaljujući novom super-luksuznom finišu u pravom 24-karatnom zlatu.  Kompanija iz Firence nastavlja svoje istraživanje i razvoj u upotrebi plemenitih metala, što je neosporna jaka tačka kompanije. Okviri Officine Gullo kuhinja su uvek izrađivani od prestižnih materijala sa izvanrednim kvalitetima kao što su čelik, bakar i mesing, koji se biraju i ručno izrađuju sa značajnim debljinama, varirajući od 2 do 7 mm.

Pored širokog spektra dostupnih finiš za metalne detalje, uključujući polirani hrom, patinirani mesing, satenski hrom, nikl, bakar i tamni metal, sada je dostupana i opcija od 24-karatnog zlata sa svojim dragocenim sjajem.

Metalni delovi kao što su okviri, uglovi, šarke, dugmad, zatvarači i ručke se presvlače posebnom tehnikom obrade koristeći 24-karatno čisto zlatno rastvor. Kuhinja tako dobija večnu vrednost, stvarajući simbiozu metala apsolutne vrednosti, karakterišući se jedinstvenom i vanvremenskom estetikom.

Luxury Experience