Kreirajte vašu savršenu oazu u eksterijeru sa Abimis Outdoor kuhinjama

Više slika

Više slika

Granice između enterijera i eksterijera postale su nejasne, a terase i bašte sada se smatraju produžetkom unutrašnjeg ambijenta, opremljenim istom pažnjom koja se posvećuje dnevnom boravku...

Brend Abimis uspešno je interpretirao ovaj trend sa svojim linijama outdoor kuhinja visokih performansi, posvećujući pažnju svakom detalju, koje mogu ponuditi napredne alate i mogućnosti prilagođavanja koje su oduvek bile deo korporativnog identiteta.

Kompozicija blokova, njihove mere, dubina radne površine, ali i materijali za završnu obradu mogu se izabrati prema potrebama, vodeći ka jedinstvenim kuhinjama, pravljenim po meri. Abimis kuhinje su toliko otporne da se mogu instalirati bilo gde, čak i pored bazena ili blizu mora, jer su napravljene od nerđajućeg čelika AISI 316, koji ne trpi štetne efekte kontakta sa hlorom i morskom solju, dok na njih ne utiču ni atmosferski uticaji, visoke temperature, promene temperature i UV zračenje. Takođe garantuju maksimalnu higijenu i lakoću održavanja, tako da su Abimis outdoor kuhinje potencijalno večne, uvek savršene kao prvog dana.

Abimis nudi tri linije outdoor kuhinja: Ego i Atelier, koje su istorijski simboli brenda dizajnirani za prostrane prostore, i Àtria, koja predstavlja fleksibilnu i kompaktniju kolekciju. Ego se odlikuje blagim linijama inspirisanim 1950im, sa zaobljenim ručkama, nevidljivim okretnim šarkama i zaobljenim ravnim vratima integrisanim u strukturu. Atelier, s druge strane, obeležavaju rigorozni oblici slični onima koje se nalaze u profesionalnom svetu, i može se potpuno prilagoditi u završnoj obradi vrata, sa akcentima boja ili integracijom drugih materijala. Na kraju, Àtria je prvi dizajn Abimis brenda namenjen isključivo outdoor svetu, koncipiran od strane studija Delineo i Masima Rosatija. Njegove suštinske linije i široke mogućnosti prilagođavanja, u smislu konfiguracije i boje, čine ga pogodnim za različite vrste okruženja, dok detalji, poput tankih nogara sa podesivim detaljima i kontrastnih ručki, određuju njegov karakter.

Luxury Experience