Kreirajte savršeni ambijent u kuhinji novom Casalgrande Padana kolekcijom

Kuhinja je jedna od prostorija u našem domu, koja trpi najveću frekvenciju kretanja i upotrebe…

Samim tim, odabir porcelanskih pločica za njenu dekoraciju izuzetno je važan, baš kao i odabir materijala koji reflektuju vaš jedinstveni ukus i način života. Ipak, kuhinjske pločice nemaju samo dekorativnu svrhu, već štite zidove od toplote, vlage, fleka i generalnog korišćenja.

Kompanija Casalgrande Padana ovog puta nam je predstavila čitav niz opcija koje nam daju priliku da u svojim kuhinjama stvorimo ambijente iz snova, koji će nam služiti i u godinama koje dolaze.

Na primer, ako svojoj kuhinji želite da date retro ili vintage elemente privlačnosti, onda je Cementine opcija pločica savršena za vas. Ukoliko ih upotrebite za podove, znajte da će one biti savršena alternativa tepisima, dok ih možete lako kombinovati sa zidnim varijanatama i oblogama radnih površina.

Za urbano šik stil, možete odabrati betonske pločice iz Manhattan kolekcije, koje će vam omogućiti stvaranje kohezivne celine i minimalističkog ambijenta u kuhinju, naglašavajući lepotu i funkcionalnost svojim neutralnim tonovima.

Za metropolitstku atmosferu, možete koristiti pločice sa efektom metala koje su dostupne u Corten steel nijansama, a nude veličanstvenu teksturu metalnih oksida, dodajući dašak originalnosti ambijentu vaše kuhinje.

Za ljubitelje linearnog stila koji može biti personalizovan, neobičan i savršen za savremene prostore, prirodne nijanse i boje su ono što je pre svega neophodno, a dostupno vam je u Beton kolekciji slavnog brenda.

Moderni izgled se može kreirati modelima iz Earth kolekcije, koji se izdvajaju zbog svog originalnog dizajna. Pored toga, ove pločice su u ponudi sa Pininfarina logoima.

Klasični stil može se postići varijantama sa mermernim otiscima, koje će vam dati priliku da ulepšate svaki ambijent prefinjenim varijacijama boja, igrama svetlosti i senke i tonovima koji se presijavaju i dodaju određenu dinamiku. Velike pločice iz Kontinua kolekcije daju vam priliku da kreirate neprimetni prelaz između zidova, podova i radnih površina, a možete ih koristiti za oblaganje nameštaja i particija.