Kako kreirati kuhinju iz snova bez mnogo muke

Šta jednu kuću ili stan čini pravim, toplim domom?

Mnogi će reći da je to žamor dece koja trčkaraju okolo, neko će reći da je to bezuslovna ljubav koju dele sa svojim kućnim ljubimcima, dok će treći zagovarati teoriju da su sitnice te koje zapravo jedan prostor iz običnog pretvaraju u ličan. Da li postoji neko od nas ko iz detinjstva nije poneo barem jednu uspomenu okupljanja čitave porodice u kuhinji, dok mama ili tata pripremaju naše omiljeno jelo?

Vremena su se možda promenila, dekoracija i aparati su dobili svoje modernije verzije, ali kuhinja i dalje vlada kao večni monarh svakog doma. Kuhinja je samo srce jednog enterijera, a ujedno, ona je prostor sa najvećom frekvencijom, koji od nas traži posebnu pažnju i samo najbolje aparate.

Kuhinja sa dizajnerskim potpisom dokaz je dobrog ukusa, ne samo sa gastronomskog stanovišta. Brojni ljudi se previše trude i ispunjavaju taj prostor bojom, zidnim elementima, frižiderima koji su dekorisani magnetima, ali ako nas pitate, pri dekoraciji kuhinje se morate voditi maksimom Gabrijel Koko Šanel, koja glasi – manje je više.

Ukoliko ste razmišljali da renovirate svoj kuhinjski prostor, predlažemo vam da se držite uglađene i avangarndne šeme, te da se otarasite svog nereda i u njoj držite samo ono što vam je najpotrebnije. U našoj galeriji, predstavljamo vam najbolje kuhinjske elemente koji će je iz obične, pretvoriti u izuzetnu, a svaki vaš dan u veličanstven.