Izjava prefinjenosti: Fortuna trpezarijski sto

Kako bi proslavili 15 godina ikoničnog dizajna, Boca do Lobo brend sastavio je listu od 15 unikatnih komada, koji na savršeni način opisuju njihov etos…

Jedan od njih je i pravo remek delo, Fortuna trpezarijski sto. Fortuna je savremeni trpezarijski sto sa unikatnom dizajnerskom estetikom, osmišljen kao prefinjena izjava u svakom prostoru. Predstavljajući esenciju osnaživanja, prefinjenosti i mistike, ovaj sto dobio je ekskluzivnu zlatno mesinganu površinu, zbog koje će zablistati u svakom prostoru.

Napravljen od drveta i poliranog mesinga, ovaj luksuzni trpezarijski sto prihvatio je najbogatiji dizajn inspirisan prirodom, umešne tehnike varenja i ručnog graviranja, koje imitira godove drveta. Ispod površine stola koja nudi dovoljno mesta za osam osoba, možemo videti elegantnu kompoziciju, sačinjenu od dve organske mesingane cevi.

Takođe, Fortuna je unikatni sto koji predstavlja otelotvorenje neustrašivog stanja duha ovog brenda i njihove sposobnosti da odgovore na sve potrebe, čak i najzahtevnijih klijenata.