Hera - lepotica sa Snaidero potpisom

U poslednjih nekoliko godina, kuhinje su zaista evoluirale kao prostori i okrenule se manje formalnom i krutom okruženju, postajući privlačnije i komfornije…

Čak i u onim najfunkcionalnijim varijantama, kuhinje današnjice su mesto za okupljanje prijatelja i porodice, naročito onda kada su smeštene nadomak trpezarijskog prostora u otvorenom planu. Zadovoljavajući upravo ove promenljive potrebe, uz uvođenje klasičnih elemenata nordijskog dizajna, kuhinja Hera brenda Snaidero, slobodno se može nazvati remek delom.

Odvažna nova kuhinja italijanskih majstora dizajna ima za cilj da generiše spokojno, elegantno i izuzetno okruženje, gde se priprema hrane i razgovor kombinuju na zaista jednostavan način. Pastelni tonovi, klasični elementi dizajna, jedinstveni motivi na zidovima i pametne police, krucijalni su deo Hera kompozicije.

Naravno, Hera dolazi sa opcijama prilagođavanja, nudeći brojne vrste ormarića, polica i multifunkcionalnih kuhinjskih ostrva sa potpisom ovog slavnog brenda. Uz interesantne rasporede, metalne ručice i odvažne rukohvate, ove kuhinje nas svojim modernim elementima vraćaju u jednostavnija vremena.

One su okarakterisane izraženim estetskim stilom i kvalitetnom upotrebom prostora u kom se nađu.