Grohe predstavlja revolucionarne novitete u svetu slavina

Brend Grohe, koji je poznat po kreacijama za kuhinju i kupatilo, upravo nam je predstavio nove slavine koje nude različite tipove filtrirane vode, uključujući ohlađenu, vrelu ili mineralnu.

Nemačka kompanija je skoro lansirala dva nova proizvoda: Grohe Blue Home, koja proizvodi različite tipove ohlađene vode, i Grohe Red, koja nudi vrelu, ključalu vodu, onda kada vam je potrebna.

Grohe Blue kombinuje vrhunsku, luksuznu slavinu sa prefinjenom tehnologijom hlađenja vode. Tri podešavanja vam daju mogućnost odabira između hladne filtrirane vode, glazirane ili blago gazirane.

Sa procesom filtracije sa pet koraka, ova slavina vam pruža uživanje u vodi savršenog ukusa, sa najmanjom količinom čestica i nečistoća. Minerali u vodi su sjajni za naše zdravlje i zato se ostavljaju u vodi.

Pored pogodnosti posedovanja filtrirane vode, Grohe Blue Home takođe smanjuje potrebu za plastičnim flašama, povećavajući tako održivost jednog doma.

“Potrebno vam je neverovatnih sedam litara vode kako biste proizveli jedan litar flaširane. Da ne pominjemo emisije karbona. Kada odaberete Grohe Blue Home, umanjićete sve to za čak 61 procenat”, objašnjavaju iz kompanije.

Grohe Red vam daje mogućnost korišćenja vode koja je zagrejana na 99 stepeni Celzijusa, što je dovoljno toplo za pripremu čaja ili kuvanje hrane. Ova opcija će vam uštedeti vreme koje biste proveli čekajući da voda provri pokraj šporeta, kao i struju koju biste za to potrošili.

Ova slavina je dizajnirana tako da voda iz nje ravnomerno teče, bez bojazni od prskanja, što nikako ne bi bilo prijatno s obzirom na njenu temperaturu.

Obe slavine imaju opciju dobijanja vode željene temperature, uz pomoć ventila koji kombinuje ključalu vodu sa hladnom.

 

Povezane teme