Fold – kuhinjsko ostrvo koje ostavlja utisak

Austrijski brnd STEININGER poznat je po svojim jedinstvenim kuhinjama i komadima nameštaja napravljenih od odabranih materijala…

Fold je njihovo najnovije kuhinjsko ostrvo, koje je dobilo akcentovanu, ugaonu formu, sa površinom koja poseduje očaravajući sjaj. Ono je prava stilska izjava, koja pritom skriva svoju funkcionalnost – gledano sa spoljne strane, nikada ne biste mogli ni da pretpostavite da je ovo kuhinjsko ostrvo.

FOLD kuhinjsko ostrvo okarakterisano je kubističkom površinom, napravljenom od tombaka, svetlucave mesingane legure, koja se jednostavno održava. Pažljivo odabrana kompjuterska proizvodna tehnologija oblikuje metal u fascinantni kuhinjski predmet, sa neverovatnom preciznošću. Jarki, topli mesingani ton stvara predivni ambijent, kada svetlost obasja njegove uglove.

Nekoliko hi-tech elemenata deo je ovog kuhinjskog ostrva, a upravo to ga čini vrednim modernih domova. Jedan od najvažnijih je M.Pod, hi-tech radna površina koja se može koristiti za kontrolu pametnih funkcija kuhinje. U pitanju je zapravo ekran osetljiv na dodir koji meri 32 inča, a koji je napravljen od specijalno obrađenog stakla, koje se može koristiti i za pripremu hrane. Inteligentna radna ploča funkcioniše kao kontrolor svih pametnih kuhinjskih osobina.

Druge pogodnosti FOLD kuhinjskog ostrva skrivene su unutar sam jedinice. Na primer, ekstraktor može biti u celosti prekriven, dok se može aktivirati uz pomoć ugradnog senzora pokreta. Tu je takođe i bar skriven sa jedne strane kuhinjskog ostrva, dok se sudopera nalazi sa druge. Štaviše, fioke smeštene unutar ostrva opremljene su skrivenim svetlosnim elementima.

Na kraju, možemo slobodno reći da FOLD kuhinjsko ostrvo u sebi krije sve što vam je potrebno, unutar svog čistog, purističkog i pre svega funkcionalnog dizajna.