Farel Vilijams predstavlja Pebbles

Ljudi širom sveta su dosta propatili zbog pojave korona virusa...

Borimo se sa njim svakog dana i pronalazimo nove načine da uživamo u životu. Sa pandemijom koja nam je i dalje odmah iza leđa, potrebna nam je svaka moguća inovativna solucija koja će nam donekle pomoći da se izborimo sa problemima koje ona sa sobom donosi. Možemo slobodno reći da najnovija kreacija američkog pevača Farela Vilijamsa, koja u svojoj osnovi predstavlja personalni prenosivi pribor za jelo, dolazi kao pun pogodak.

Pebble predstavlja komplet ličnog pribora za jelo za višestruku upotrebu, koji je kreiran od recikliranih diskova u saradnji sa Pentatonik studijom. Uzimajući u obzir sve mere predostrožnosti kojih se moramo pridržavati u narednom periodu, upotreba sopstvenog pribora za jelo u restoranima će mnogima pomoći da se opuste i uživaju u hrani koju su naručili.

Komplet koji potpisuje Farel sastoji se od noža, viljuške, kašike, cevčice i kompleta štapića za jelo, dok se sve to može spakovati u futrolu koja lako pronalazi svoje mesto u našim torbama. Kada završite sa obrokom, jednostavno spakujete svoj pribor i u okrilju svog doma ga dezinfikujete i pripremite za sledeću upotrebu.