Fabula - besprekorna kuhinja orijentalnog stila

Kuhinja Fabula predstavlja sinonim za balans između tradicionalnog i savremenog, odnosno između klasičnog i modernog stila…

U ovom balansu, italijanski arhitekta, Ulise Narcisi, uspešno je dizajnirao orijentalno-inspirisanu kuhinju. Kako bi odgovorili na zahteve tržišta, Rastelli brend dizajnirao je kuhinju koja odgovara svim zahtevima reda, rigoroznosti i esencijalnosti.

Primer svega ovoga su svi delovi pomenute kuhinje, koji su uredno organizovani, pa tako sa jedne strane imamo sudoperu i mašinu za sudove, dok se sa druge nalazi prostor za pripremu hrane i kuvanje. Takođe, orijentalni izgled vrata ove kuhinje, savršeno se uklapa sa njenim mermernim pločicama.

Na kraju, najvažniji deo kuhinje je kotatsu sto. Ova prostorija povezana je sa svakom drugom u domu i predstavlja njegovo srce, jer se u njoj pripremaju obroci i provodi vreme sa porodicom i prijateljima. Na ovaj način, Fabula kuhinja pokazuje svoju posvećenost svojim kupcima i balansira orijentalni dizajn i atsmoferu, sa bezbednošću i toplinom porodičnog doma.

Luxury Experience