Euromobil kuhinje koje odišu elegancijom

Tajni recept za besprekornu kuhinju? Euromobil je pronašao svoj odgovor u dva izuzetna sastojka: umetnosti i dizajnu.

U ovoj perspektivi, kuhinja postaje prostor koji je organizovan oko arhitektonskih struktura koje sa ukusom podržavaju i uokviruju različite oblasti. „Dizajn generiše prostor“ tvrdnja je brenda Euromobil i zaista, njihove kuhinje su savršena kombinacija funkcionalnosti i stila i imaju beskonačan potencijal dizajna. Linije modela koje brend predstavlja su savremene, dok ih takođe akcentuju njihova modularnost i prilagođena rešenja, koja definišu dušu svih njihovih kuhinja.

Među mnogim novim izdanjima Euromobil brenda, ističu se modularni i funkcionalni sistemi za skladištenje, koji su dizajnirani  da stvore prilagođeni prostor oko "ognjišta" koje je centralno mesto svake kuhinje. Posebno se izdvaja Kabin Space: inovativni sistem koji vam omogućava da kreirate zatvorene prostore prema vašim potrebama. Osmišljen kao prava arhitektonska struktura, ovaj modul uključuje ekskluzivni element kliznih vrata. Tu je i novi sistem Pivot koji se ističe po okretnim vratima i rotacionom kretanju, predstavljajući pametno rešenje koje omogućava dvosmerno otvaranje za laku upotrebu, čak i sa zauzetim rukama.

Nova Euromobil kuhinja je opremljena visokim modulom koji će se uklopiti u svaki ugao vašeg ambijenta. Dizajniran tako da ne izgubite ni milimetar prostora, ovaj modul se može otvoriti sa obe strane i upotpunjuje sistem kuhinjskih ormarića. Zahvaljujući džepnim vratima, ovaj ormarić izvlači maksimum iz prostora i nudi potpunu slobodu kretanja. Kompaktan i u isto vreme genijalan, može da postane deo mini kuhinje, stub rerne ili prostore za izvlačenje.

Rigorozni, minimalistički, ali dobro opremljeni, novi Euromobil sistemi uključuju niz pametnih rešenja u elegantnom i minimalističkom izgledu. U savršenom Euromobil stilu, omogućavaju vam da podelite prostor na osnovu sopstvenih potreba bez odustajanja od formalne i savremene elegancije.

Luxury Experience