Erika – fantastična kuhinja sa italijanskim potpisom

Erika, jedna od najprodavanijih kuhinja Aran Cucine, skoro je dobila preobražaj za novu sezonu…

Najnoviji trendovi u svetu nameštaja sugerišu nam jednostavne i racionalne principe: sva dizajnerska rešenja moraju biti funkcionalna i versatilna, sa čistim linijama, prirodnim i elegantnim bojama. Kako bi odgovorili na sve zahteve tržišta, Aran Cucine brend poseban značaj je usmerio prema predlaganju prilagodivih modela, koji se mogu adaptirati praktično svakom okruženju i ambijentu.

Ponuda Erika kuhinja ovoga puta obogaćena je novim elementima, koji su je pretvorili u pravi sistem nameštaja, sa modularnim solucijama i više od 41 finiša, koji nam daju mogućnost da na što bolji način izrazimo svoj stil.

Kao kompozicija minimalističkog ukusa, dizajnirana tako da olakša kretanje onih koji je koriste i maksimalno iskoristi i optimizuje svoj prostor bez žrtvovanja dizajna, Erika kuhinja dolazi sa multifunkcionalnim kuhonjskim ostrvom, visokim jedinicama i zidnim sistemom. Kako bi se stvorila igra praznih i punih prostora, glomazne skladišne jedinice smenjuju zatvorene i otvorene elemente, odnosno klasične i dekorativne module. Jhon vrata kreirana od crnog aluminijuma sa dimljeno sivim staklom vizuelno olakšava strukturu ostrvskog bloka, koja je opremljena novim Move-it kutkom za užinanje – u pitanju je klizna površina sa dijagonalnim pokretom, koja se može koristiti kao trpezarijski sto, a kada nije u upotrebi, može biti spakovana zahvaljujući svom modularnom elementu.

Iznad svega, sjajne vesti vezane za ovaj novi projekat predstavljene su uvođenjem elemenata sa nežnim i kružnim linijama. Najsinusnija verzija ove kuhinje je okarakterisana kreativnim i ergonomskim solucijama – rigorozni dizajn stubova, sa novom vertikalnom ručkom, zajedno sa zidnim ormarićima, kreira fantasitčnu harmoniju sa oblinom ostrva, koje sačinjavaju zaobljena vrata, dajući čitavoj kompociziji neverovatni faktor privlačnosti.

Vodeći se principom “manje je više”, koji je sada relevantniji nego ikada u svetu dizajna, Aran Cucine ponovo su nam ponudili kružne linije, koje imaju simbolične sposobnosti i akcentuju filozofiju slavnog brenda.