Dnevni boravak i kuhinja u jednom prostoru

Dobra kuhinja i umetnost kuvanja dobili su mnogo pažnje u poslednje vreme, pa su nam pred očima praktično svakog dana.

Kako bi kreirali pravu harmoniju između kuhinje i dnevnog boravka, Aran Cucine nam predlaže Faro i Quadro, modele koji se mogu kombinovati i koji nam mogu pružiti maksimalnu stilsku koherenciju između svih elemenata, bilo da su u pitanju zidne jedinice, police, fioke, otvoreni moduli ili kuhinjski ormarići.

Okarakterisani geometrijskim linijama i eksplozijom jarkih boja, Faro i Quadro se izdvajaju većim delom zbog svojih vrata: lagana, sa profilima ili totalno glatka, u oba slučaja vrata su dostupna sa C kanalom ili ručkama.

Pored staklenih jedinica, otvorenih modula, visećih elemenata i sistema zidnih polica koji će iznivelisati dnevni boravak ili kuhinju sa ogromnom slobodom po pitaju prilagođavanja, što je tipični detalj Aran sveta, postoje dva posebno funkcionalna i versatilna elementa: polica za knjige Fill sa crnim ramom, koja je idealna za svaku prostoriju i koja se može lako kombinovati i namagnetisani zadnji panel koji je namenjen kuhinjama.

Savršene za otvorene prostore, Faro i Quadro su samo dve kolekcije od brojnih primera Aran sposobnosti da odgovore na sve zahteve po pitanju ukusa i trenda, bez odbijanja originalnosti.