Cover – kuhinja kameleon sa potpisom Aran Cucine

U svetu koji se konstantno menja, ponekad čak i nesigurnost, fleksibilnost i funkcionalnost postaju esencijalni u životu dizajna…

U rasponu solucija nameštaja punih aksesoara, osmišljenih da budu vanvremenski, Aran Cucine krši pravila i predstavlja Cover, unikatnu kuhinju koja je prilagodiva i uvek obnovljiva. Ono što nas zadivljuje kod ove kuhinje jesu specijalno registrovana vrata, kreirana od LPL panela i metalnih listova, a koja se ponašaju kao podrška za brojne grafike koje mogu biti ištampane na namagnetisanim PVC filmovima. Kao prave navlake, ovi filmovi se lepe na površinu ormarića veoma lako, dajući vam sve mogućnosti prilagođavanja, zajedno sa mogućnošću obnove. Samo nekoliko koraka vam je neophodno da preobrazite lice i stil svoje kuhinje – sve što morate uraditi je odabrati grafike, boje, crtež ili fotografiju, kompanija će ištampati vaš film i vaša kuhinja će dobiti novi izgled za tili čas.

Prototipi i industrijalizacija ovih vrata, koja se mogu kombinovati sa drugim Aran Cucine  kolekcijama i elementima, zahtevali su rad cele kompanije. Ove obloge se adaptiraju ukusu i potrebama korisnika poput kameleona, menjajući se u skladu sa svim vašim željama.