Cameo Kitchens nam otkriva kako da kreiramo savršenu kuhinju

Više slika

Više slika

Cameo Kitchens se udružio sa dizajnerom enterijera, Lori Moris, kako bi osmislili novu kuhinju za svog klijenta…

Sa izvanrednim veštinama majstora iz Cameo Kitchens i neverovatnim dizajnerskim sposobnostima Lori Moris, zajedno su tim iz snova za stvaranje kuhinje o kojoj ste oduvek sanjali. I Cameo i Morris stavljaju individualne ukuse svojih klijenata na prvo mesto i obraćaju pažnju na detalje kako bi osigurali njihovo zadovoljstvo.

Nova kuhinja koju je Cameo Kitchens dizajnirao bila je deo opsežnog redizajna u okviru dizajnerskog projekta Lori Moris. Izvanredan precizan rad majstora iz Cameo Kitchens kompanije usklađen je sa modernim i šik dizajnom kuće kakav je Moris zamislila za ovu transformaciju.

"Naši dizajni su pažljivo odabrane kreacije, spajajući formu i funkciju sa svakim detaljem odabranim zbog sposobnosti da unese luksuz i izvanredne performanse u svaki aspekt prostora. Dizajn za ovu kuhinju ispunjava funkcionalne zahteve za zauzetu porodicu, pružajući istovremeno luksuzno iskustvo čak i najzahtevnijem kuvaru", kaže Moris. "Moja ljubav prema prirodi, klasičnoj arhitekturi i haute couture modi oduvek inspiriše moje dizajne. Ova kuhinja u porodičnoj kući nije bila izuzetak. Čiste linije sa nežnim, sofisticiranim paletama odražavaju osećaj mira koji pruža lokacija pored jezera, dok luksuzni izbor materijala podiže izgled i osećaj svake površine."

Ono što ovu kuhinju izdvaja je očuvanje elegantnog, savremenog profila u beloj monohromatskoj paleti za elemente i pultove. "Dezenirani keramički zidni paneli i svetli hrastovi podovi unose teksturalni interes sa elegancijom", objašnjava Moris.

"Izuzetno smo počastvovani što smo radili sa Lori Moris na stvaranju savršene kuhinje za naše klijente. Lori i ja razumemo kako ljudi žive u svojim domovima i verujemo u upotrebu samo najkvalitetnijih materijala kako bismo osigurali da se osećaj luksuza nikada ne izgubi", kaže Marvan Rizek, osnivač i glavni dizajner Cameo Kitchens and Fine Cabinetry. "Ono što ovu saradnju čini savršenom je naša prednost u ispunjavanju potreba naših klijenata i mogu slobodno reći da prelazimo granice kako bismo njihove vizije pretvorili u stvarnost."

Luxury Experience