Brummel predstavio novi model kuhinje za 2016. godinu

Ljubitelji kuhinja su sigurno čuli za Brummel, a ovoga puta će imati čemu da se raduju...

Marmola je definitivno najznačaniji model kuhinje ovog brenda. Elegancija, dizajn i bezvremenski stil su u neverovatnom skladu spojeni kako bi kreirali kuhinju iz snova. Kuhinja se može opisati kao „hladna“ ali u pozitivnom smislu. Plave nijanse u kombinaciji sa srebrnim bojama daju osećaj „ledene“ atmosfere koja u isto vreme smiruje, ali i daje nagon za spremanje odlične hrane.

Dizajneri iz Brummel-a su na najbolji mogući način uspeli da spoje drvene i metalne elemente sa neobičnim bojama i  šablonskim ukrasnim folijama koje dekorišu kuhinjske elemente. Ovaj spoj je doveo do toga da se napravi elegantna i moderna kuhinja koja će pružiti neverovatnu atmosferu za kuvanje i koja će vaš dom učiniti još lepšim i luksuznjim.

Marmola kuhinja sadrži i centralno ostrvo koje će vam dosta pomoći u pripremanju hrane. Mnoštvo pregrada i fioka omogućiće vam da imate mesta za sve potrebštine, a velike radne površine će vam olakšati spremanje komplikovanih jela.

Kada ne budete kuvali, ova kuhinja će vas ponovo privlačiti. Stakleni elementi su opremljeni modernim LED osvetljenjem koje stvara savršeni ambijent i dodatno naglašava fenomenalne boje i dizajn.

V.P.