Besprekorne italijanske kuhinje pravljene po meri

Kompanija Arredo3, osnovana 1984.godine, kreira savremene i klasično stilizovane kuhinje…

Sve njihove kolekcije su prilagodive i pravljene po meri, kako bi odgovorile na sve potrebe vezane za dostupni prostor i lični ukus kupca. Dizajn, tehnološka inovacija, proizvodnja 100 % Made in Italy, kao i pažnja posvećena održivosti, vrednosti su koje oduvek predstavljaju ovu kompaniju.

Njihov dizajn je okarakterisan potragom za inovativnim materijalima i proučavanjem novih projekata u skladu sa trenutnim trendovima po pitanju estetike i funkcionalnosti, što je ujedno njihov proizvodni etos. Ova kompanija ima za cilj da ponudi rešenja razvijena interno, u saradnji sa svojim kupcima, koja će idealno odgovoriti na sve njihove potrebe.

Kuhinje predstavljaju jezgro proslovanja ove kompanije, sa više od 20 modela i 600 dostupnih finiša, zahvaljujući kojima lako zadovoljavaju svaki ukus i savršeno dopunjuju različite stilove nameštaja. Njihova proizvodnja uključuje savremene i klasične kuhinje. Zahvaljujući svojoj dinamici, koja je esencijalna i inovativna, njihove moderne kuhinje reflektuju trenutne trendove u dizajnu, dok klasični modeli, koji su uvek prilagodivi i krojeni po meri, dolaze okarakterisani upotrebom ramova i drvenih finiša.