ARAN World: Održivost kao temelj poslovanja

Više slika

Više slika

Kompanija ARAN World se sve više ističe u oblasti održivosti, potvrđujući svoj održivi DNK kroz niz priznanja...

Već tri uzastopne godine, ARAN World je prepoznat kao jedna od 100 kompanija koje su ostvarile najveći napredak u ESG ocenama (Ocena za Ekologiju, Društvo i Upravljanje) na dodeli nagrada za održivost, priznanju koje je osnovao Kon Group, uz podršku glavnog partnera Azimut Emilia-Romagna, Marche i Umbria, i uz promociju ELITE.

Erika Rasteli, glavni direktor za ljudske resurse ARAN World, izjavila je: "Biti uključen u Top 100 Performance listu tri godine zaredom predstavlja još jedan važan korak napred u našem širem angažmanu. Privilegija je što možemo da se oslonimo na naše porodično preduzeće kako bismo nastavili da promovišemo razvoj italijanskog poslovnog sveta i teritorije. Želimo da budemo sve više posvećeni društvenim i ekološkim pitanjima kako bismo neprestano unapređivali korporativno upravljanje".

ARAN World se zalaže za održivo poslovanje i temelji svoj jezik, kako interni tako i eksterni, na principima ESG (Ekologija, Društvo i Upravljanje). Ovi principi predstavljaju temeljne dimenzije koje kompanija pažljivo prati kako bi potvrdila svoju posvećenost održivosti. Kompanija se fokusira na razvoj inovativnih eko-dizajn rešenja i primenu recikliranih materijala u svojim proizvodima, što doprinosi smanjenju otpada i zagađenja.

Erika Rasteli ističe: "Verujemo da stvaranje blagostanja i poboljšanje kvaliteta života zajednice u kojoj delujemo predstavljaju neophodne prerogative u viziji naše kompanije." Kompanija takođe podržava raznolikost i uključivost putem obuke i programa za razvoj veština, kao i kroz stipendije za decu zaposlenih.

Svojim održivim pristupom, ARAN World stvara vrednost na dugoročnom planu. Kompanija takođe radi na konstantnom unapređenju i tehnološkom osvežavanju proizvodnih postrojenja kako bi poboljšala uslove radne sredine i smanjila rizik od nesreća na radu.

Erika Rasteli zaključuje: "Potpuno smo sigurni i ponosni na jednu stvar: nastavićemo da čuvamo porodične ideale koji su uvek karakterisali rast i uspeh naše kompanije, pokrenuvši odgovarajuću generacijsku tranziciju koja će poštovati čvrstinu naše uprave."

ARAN World svojim pristupom održivosti doprinosi dobrobiti zemlje kroz ekološke, ekonomske, društvene i kulturne politike, smatrajući sve ove aspekte neophodnim delovima globalnog celovitog pristupa održivosti.

Luxury Experience