ARAN Cucine zamišlja nove kuhinje kao moderne „laboratorije“

Kolekcija LAB 13 ARAN Cucine brenda je sistem koji je uvek u evoluciji.

Nova kuhinja LAB13 izaziva dubok osećaj lakoće i praktičnosti u prostoru gde cela porodica može da deli trenutke svakodnevnog života. Brend ARAN Cucine se fokusira na kvalitet i stručnost – ključne vrednosti za kompaniju iz Abruca koja nastavlja da zamišlja kuhinju kao otvorenu laboratoriju.

Srce kuhinje predstavlja veliko centralno ostrvo koje se sastoji od dva bloka - jednog kvadratnog i monolitnog posvećenom delu za pranje sa sudoperom integrisanom u radnu ploču, dok je drugi blok iste veličine dizajniran kao prostor za kuvanje, sa indukcionom pločom.

Linearnost dva monobloka je prekinuta drvenom površinom postavljenom u sredini, ali malo niže koja služi za ručavanje. Ovo je zaista prepoznatljiv element estetike LAB13, naglašen industrijskim izgledom i izbalansiran specifičnom završnom obradom, koji ga čini glatkim na dodir i lakim za čišćenje.

Eukaliptus i najfinija keramika, koji se koriste za radne ploče, zajedno sa drvetom hrasta za pravougaone potporne površine, stvaraju atraktivan dijalog između materijala.

LAB13 je kuhinja koja je u skladu sa idejom otvorenog prostora „spremnog za dobrodošlicu“. Iza velikog centralnog ostrva prostor se transformiše na funkcionalan i svestran način igrajući se kontrastima između čvrstih materijala i praznina. Svi kuhinjski alati, predmeti i uređaji su vidljivi i pri ruci, olakšavajući najjednostavnije kuhinjske aktivnosti i omogućavajući iskorišćenje cele površine zida.

Kuhinju upotpunjuje vertikalni sistem sastavljen od visokih jedinica i otvorenih modula u grafitno sivoj boji, organizovanih tako da sadrže sve korisne stvari za svakodnevnu upotrebu. Suština i struktura nove konfiguracije LAB13 podsećaju na ideju otvorenog prostora, idealnog za opremanje prostranog potkrovlja sa savremenom notom.

Luxury Experience