ARAN Cucine predstavlja LAB13 model

Kolekcija LAB 13 ARAN Cucine brenda je sistem koji je uvek u evoluciji, odnosno potrazi za novim materijalima i rešenjima…

U svoje četiri verzije – Garage, Urban, Design i Eclectic, omogućava vam širok asortiman finiša i tipologija savremeno dizajniranih vrata. Svi modeli iz kolekcije su ručno rađeni, tako da omogućavaju maksimalno prilagođavanje i bolju organizaciju prostora. Glavna tačka fokusa ove kolekcije je dodatni sistem za odlaganje, koji ima visinu baziranu na višekratnicima od 13 cm, sa standardnom dimenzijom od 78 cm. Visina njene radne površine je prilagodiva, dok je kapacitet skladišnog prostora povećan za petnaest posto za zidne jedinice i trideset posto za bazne ormariće.

Jednostavni i linearni dizajn koji je akcentovan Plana, Acuta, Forma i Sagomata verzijama vrata, obogaćen je dragocenim detaljima, zahvaljujući prefinjenim materijalima, kao što su mermer, kristal, staklo i Okite. Zajedno sa širokom ponudom modula i zidnih jedinica, LAB 13 stvara sistem stubova prilaođene visine sa spuštenim vratima koja skrivaju velike osvetljene pregrade, u koje možete umetnuti police, fioke i aparate.

Kako bi kompletirali kolekciju i pretvorili ovu kuhinju u pravu životnu zonu, ARAN Cucine su dizajnirali i seriju stolova i polica, kao što je Galileo sistem – zidni sistem koji je dostupan u varijantama od različitih materijala i finiša.

Dodatni skladišni prostor i projektovanje po meri čine ovaj model savršenom kuhinjom koja može odgovoriti na brojne različite potrebe. Kao projekat velike važnosti, ovaj sistem još jednom nam demonstrira sposobnost Aran Cucine da kreira i ponudi prilagođene proizvode za svaku porodicu.