"Air Wall” novo rešenje kompanije Falmec

Više slika

Više slika

Sa kolekcijom Falmec Elements, aspirator vazduha preispituje svoj tradicionalni koncept integracijom u modularne i multifunkcionalne elemente koji redizajniraju arhitekturu kuhinje...

Nakon dve druge ponude iste kolekcije, Monolith i Shelf, ovaj koncept se nastavlja sa zidom za izvlačenje vazduha "Air Wall", razvijenim u saradnji sa Magnetolab, italijanskom kompanijom specijalizovanom za inovativne kuhinjske pozadinske panele.

Zahvaljujući "Air Wall", kuhinjski zid postaje multifunkcionalna površina sa integrisanom tehnologijom usisavanja u vertikalni panel od belog kaljenog stakla sa pozadinskim osvetljenjem, koji stvara evokativno ambijentalno svetlo sa prigušivim LED izvorom od 4000°K. Stakleni poklopac koji se može ručno otvoriti omogućava prolaz vazduha, dok se pristup funkcijama vrši putem dodirne kontrole sa 3 brzine + Booster, pozicionirane na panelu u skladu sa izabranom postavkom. "Air Wall" je dostupan u verziji od 150 cm, sa decentralizovanim usisavanjem sa desne ili leve strane, ili verziji od 120 cm sa centralnim usisavanjem.

Snažan motor bez četkica od 800 m3/h postavljen je na osnovi kuhinje i garantuje maksimalnu efikasnost (energetska klasa A+++) i izuzetnu tišinu.  Distinctive magnetic system omogućava dodavanje i pomeranje raznih korisnih dodataka za kuvanje preko cele površine, kao što su dvostruki stalak za začine, polica sa držačem za kuhinjske alatke, ali i polica za knjige ili tablet, te polica sa držačem za čaše.

Kombinovana upotreba "Air Wall" sa Falmec indukcijskim pločama pojačana je zahvaljujući funkciji "Dialogue System", koja povezuje ploču i aspirator, omogućavajući kontrolu usisavanja direktno iz zone kuvanja.

Osnovana 1981. godine u Vitoriju Veneto (Treviso), kompanija Falmec je danas vodeći proizvođač aspiratora i sistema za kuvanje, okarakterisanih tehnološkom inovacijom, dizajnom i kvalitetom, izrazom 100% italijanskog genija. Kroz višestepeni proces koji se odvija u fabrici u Vitoriju Veneto, blizu Venecije, svaki proizvod se detaljno obrađuje.

Velika snaga brenda leži u sposobnosti da kombinuje sofisticiran dizajn i nove tehnologije usmerene na usavršavanje performansi proizvoda, od tihe aspiracije do prečišćavanja vazduha, čime se poboljšava način života, udobnost i kvalitet vremena provedenog kod kuće.

Luxury Experience