A Modo Mio SMEG - najbolji aparat za espresso

Za prave ljubitelje espreso kafe ona, bez ikakve sumnje, ujutru predstavlja prvo na šta pomisle kada otvore oči...

Ritual ispijanja bilo koje kafe sam po sebi predstavlja vezivno tkivo između ljudi, ali takođe pomaže u najtežim trenucima kada moramo iskočiti iz kreveta i užurbano se pripremiti za posao, izlećući napolje navrat-nanos. Sa druge strane, obožavaoci espresa mogu se svrstati u posebnu kastu, koja iako upražnjava iste obrede, donosi neku drugu kulturu sa sobom.

Omogučujući ljudima doživljaj prave italijanske vibracije, pripremanje espreso kafe sada može postati dodatno uživanje zahvaljujući A Modo Mio SMEG mašini, kompanije Lavazza. Predivna mašina za espreso kombinuje najbolje od dva ikonična italijanska brenda, donoseći 120 godina dugu tradiciju i iskustvo u mešanju zrna kompanije Lavazza, praćenim potpisom dizajnerskog velikana, brenda Smeg, pomešane zajedno radi autnentičnog iskustva prilikom ispijanja kafe.

Ekskluzivna mašina za espreso dolazi kao plod neverovatne saradnje dva giganta i njihov zajednički proizvod nalik funkcionalnom umetničkom delu i luksuznom kreativnom rezultatu savršenog partenrstva. U dizajniranje novog aparata za espreso bili su uključeni Mateo Bazicalupo i Rafaela Mangiaroti, iz brenda Deepdesign, imena koja su potvrdila da Lavazza A Modo Mio SMEG cilja ka tome da postane model zadužen za večno prezentovanje italijanske besprekornosti, stila i ukusa.

Kao elegantan aparat moderne estetike, Lavazza A Modo Mio SMEG ipak nastavlja svoj život kao nepogrešivo tradicionalni Lavezza doživljaj izvornog italijanskog espresa, njegovog divnog ukusa i načina spremanja u komforu naših domova. U dizajnu Lavazza aparata, na prvi pogled moguće je prepoznati ikonični retro stil kompanije SMEG, praćen prefinjenim finišima i hromiranim akcentima,  zaduženim za ojačavanje njegovog mesta kao centralne tačke u vašem prostoru.

Uređaj inspirisan pedesetim godinama zamišljen je kao premijum komad i luksuzan dodatak svim ljubiteljima espreso kafe, a dostupan je u tri boje – crnoj, crvenoj i krem, radi lakšeg uklapanja u okruženje bilo kog dekora.

Partnerstvo između brendova Lavazza i SMEG garantuje najbolje moguće iskustvo prilikom ispijanja kafe, njihov aparat je veoma intuitivan i lak za upotrebu, stvoren da izađe u susret svim potrebama korisnika jednim pritiskom na dugme i omogući izbor između tradicionalnog i lungo espresa.

Neverovatna pažnja posvećena detaljima, nameće se kao dodatna stavka koju budući korisnici ovog prelepog aparata za espreso mogu iz prve ruke doživeti - od težine kafe u svakoj kapsuli, idealnog vodenog pritiska i temperature prilikom pripreme, do sporog, veoma izazovnog načina putem kog se ona ekstrakuje.