36e8 Glass by Lago kuhinja dobija novi dizajn

Staklo je jedna od karakteristika svih LAGO proizvoda.‎

Njegova sposobnost da uhvati svetlost i da bojama novu dubinu čini ga jedinstvenim i privlačnim. Staklo u boji, u mat ili poliranoj završnoj obradi, daje savršene hromatske refleksije i karakteristične vizuelne efekte da bi proizvelo mnoštvo empatičnih rezultata.‎ Takođe je izuzetno funkcionalno, osiguravajući visok stepen higijene, lako čišćenje i veliku otpornost na udarce i ogrebotine. ‎

U želji za lakoćom, LAGO brend je proizveo dekonstruisano reizdanje kuhinje 36e8 koje ustupa mesto transparentnosti i refleksijama zahvaljujući staklenim površinama.

Ovaj novi model kuhinje koji je dizajnirao Danijel Lago predstavljen je na Salone del Mobile 2022 i fokusira se na materijale i međusobnu igru volumena i proporcija u neočekivanom visećem monolitu.

Radna ploča, vrata i ručke postaju neprimetni elementi staklenih ormarića u ekstra prozirnoj, dimljeno sivoj i dimljeno bronzanoj završnoj obradi.

Svet LAGO ormara za odlaganje se proširio i uključio nove modularne 36e8 staklene module.‎ Oni su samostalni komadi koji se integrišu sa ostalim elementima bez potrebe da se montiraju na zid, dodajući lakoću i duboke refleksije prostoru.‎ Sofisticirani ormarići savremenog dizajna, koji se otkrivaju u igri punih i praznih prostora poboljšani su završnim obradama kao što su sjajno ili neprozirno staklo, mermer ili efekti drveta sa Xglass ili Wildwood drvetom.

Minimalističke linije su u interakciji sa prostorom i savršeno odgovaraju ostavama, dok arhitektonski komad ima nevidljive panele zahvaljujući patentiranom otvaranju i otvorenim vitrinama sa ugrađenim osvetljenjem.

LAGO brend je još jednom stvorio kuhinju sa najprefinjenijim savremenim i šik izgledom, sposobnom da generiše emocije i empatiju u okruženju u centru vašeg doma.

Luxury Experience