Kim Kardašijan kupila vilu Sindi Kraford

Vila u mediteranskom stilu nalazi se na slikovitoj litici na obali okeana.

Kim Kardašijan, TV zvezda, preduzetnica i novopečena milijarderka, nedavno je kupila vilu Sindi Kraford u Malibuu za neverovatnih 70,4 miliona dolara. Sa zadivljujućim pogledom na obalu Tihog okeana, novokupljeno imanje je najskuplja nekretnina prodata ove godine u ovoj oblasti.

Pregovori su se odvijali van tržišta i posao je zaključen prošle nedelje. Novi dodatak dolazi kao kulminacija nedavne aktivnosti Kim Kardašijan u industriji nekretnina. Pre nekoliko nedelja, ona je stavila dve nekretnine na prodaju: imanje Hidden Hills od 5,3 miliona dolara i stan u Kalabasasu od 3,5 miliona dolara.

Imanje u Malibuu, donedavno u vlasništvu supermodela Sindi Kraford, nalazi se u ekskluzivnom kvartu Ensinal Blufs i prostire se na 3,12 hektara. Kuća u mediteranskom stilu zauzima 692 kvadratna metra i ima privatni pristup koji vodi do bele peščane plaže El Sol.

Uprkos tome što je dvospratna, njen plan poseduje više terasa, koje se mogu koristiti za opuštanje na otvorenom. Pored toga, u okolini imanja nalaze se i drugi sadržaji, uključujući teniski teren, kabinu pored bazena, kamin na otvorenom i spa centar, sve sa pogledom na zadivljujući Tihi okean.

Unutar nove rezidencije Kim Kardašijan nalaze se ukupno četiri spavaće sobe zajedno sa pet kupatila. Velika klizna staklena vrata nude pristup otvorenom prostoru, dok glavna spavaća soba ne samo da ima sopstveni kamin i prostor za sedenje, već i dupla kupatila nalik spa centru uz veliki garderober gde Kim može da smesti svoju skupocenu odeću i obuću. Tu je i teretana sa zasvođenim plafonima.

Vila je ranije bila na tržištu sa traženom cenom od 99 miliona dolara. Čak i ako je konačna cena pala na 70,4 miliona dolara, to je i dalje najskuplja kuća prodata u Malibuu ove godine i četvrta najskuplja u Kaliforniji.

Ovom kupovinom Kim Kardašijan će postati nova komšinica Lejdi Gage, Leonarda Di Kaprija i Šer.

Luxury Experience