Kim Kardašijan prodaje minimalistički stan u Kalabasasu

Nije tajna da klan Kardašijan-Džener voli da kupuje nekretnine u bogatim enklavama Kalifornije.

Jedan od njih, minimalistički stan Kim Kardašijan u Kalabasasu, sada je na prodaju za 3,5 miliona dolara. Magnat za lepotu i kozmetiku prvobitno je kupila stan 2017. godine za 1,6 miliona dolara dok je bila udata za repera i sada bivšeg supruga Kanjea Vesta. Dve godine kasnije, monohromatski stan se vratio na tržište, ali nikada nije prodat. Sada uvršten u portfolio agencije za nekretnine Compass, šanse da bude prodat izgledaju veće nego ikad, jer je oblast u kojoj se nalazi u poslednje vreme postala vrlo popularna.

Kada su u pitanju enterijeri, bivši par je poznat po oštrom minimalističkom ukusu, a ovaj stan od 220 kvadrata nije izuzetak. Potpuno bež enterijere dizajnirala je belgijska kompanija Vincent Van Duysen Architects. Vinsent je bio kustos svih modernih enterijera poznate porodice, ali je takođe pomogao u dizajniranju poznate vile para na Hiden Hilsu.

Stan, iako je estetski sličan vili, ali mnogo manjeg obima, ispunjen je jednostavnim nameštajem i obiljem svetlih, neutralnih organskih materijala. Smešten u kompleksu Avanti u Kalabasasu, stan raspolaže sa tri spavaće sobe i četiri kupatila.

Podovi od evropskog hrasta, zidovi od sivog maltera i tamno dizajnersko osvetljenje su neke od referentnih tačaka arhitektonskog pristupa poznatog dizajnera. Stan takođe ima kuhinju koja je opremljena vrhunskim aparatima, uključujući pećnicu Gaggenau, frižider Sub-Zero i mašinu za pranje sudova Bosh. Primarni apartman ima samostojeću kadu, Toto toalet i MGS slavine.

Ako vam ova rezidencija izgleda poznato, to je zato što se tokom godina nekoliko puta pojavljivala u originalnoj seriji "Keeping Up with the Kardashians". Pored toga, prostor je služio i kao kancelarija za kompanije Kim Kardašijan, KKW Beauty i Skims.

Ova šik rezidencija nudi poluprivatni lift sa direktnim pristupom stanu i privatnom foajeu. Više fotografija stana pogledajte u galeriji.  

Luxury Experience