Kim Kardašijan prodaje kuću u Hidden Hillsu

Moglo bi se reći da Kim Kardašijan oseća nepodnošljivu težinu velikog broja nekretnina, jer je za nedelju dana odlučila da proda dve kuće.

Samo nekoliko dana nakon što je najavila da prodaje svoj minimalistički stan u centru Kalabasasa, superzvezda koja je postala milijarderka, odlučila je da proda još jednu od svojih mnogobrojnih nekretnina. Kuća na ranču u blizini njene otmene vile u zajednici Hidden Hills sada se pojavila na tržištu po ceni od 5,3 miliona dolara.

Kim Kardašijan je kupila vilu za 1,6 miliona dolara u oktobru 2019. godine, kada je još uvek bila udata za repera, producenta i modnog dizajnera Kanjea Vesta. Vila je izgrađena tokom kasnih 1950-ih i čini se da je uglavnom ostala netaknuta dok je bila u vlasništvu Kim.

Imanje se nalazi na parceli od približno 1,5 jutara i čudno je podeljeno ulicom koja je otvorena za javnost, ili barem za članove javnosti koji su primljeni u Hidden Hills, zajednicu bogatih koja je pod nadzorom. S pogledom na park u državnom vlasništvu u kojem se nekada nalazio ranč Ahmanson, parcela uključuje glavnu rezidenciju sa četiri spavaće sobe i četiri kupatila na skoro 400 kvadratnih metara stambenog prostora na jednom nivou.

Preko puta kuće nalaze se konjički objekti koji obuhvataju četiri štale, obor i prostor za skladištenje hrane i opreme. Za sada, trenutni spisak ne uključuje nijednu fotografiju enterijera glavne kuće, ali stariji oglasi pokazuju da kuća od bele drvene šindre uključuje kuhinju naglašenu centralnim ostrvom, granitne ploče, uređaje od nerđajućeg čelika i kutak za doručak. Susednu porodičnu sobu karakterišu podovi od tvrdog drveta, visoki zasvođeni plafoni od drvenih greda i kamin od cigle koji se proteže do plafona.

Kada je reč o eksterijeru, ograđeno dvorište sadrži bazen u stilu lagune i spa centar, zajedno sa natkrivenim dvorištem sa ugrađenim roštiljem. Imanje u stilu ranča takođe poseduje garažu za četiri automobila.

Pored ovog imanja i njenog stana u Kalabasasu koji se pojavio u nekoliko epizoda „Keeping Up with the Kardashians“ i korišćen je kao kancelarija za KKW Beauty i njenu liniju odeće SKIMS, Kim Kardašijan poseduje i koristi svoje prethodno pomenuto luksuzno imanje u Hidden Hillsu. Ona takođe polaže pravo na veliki klub La Quinta’s Madison, gde nekoliko članova njene porodice takođe poseduje kuće za odmor.

Luxury Experience