Zavirite u luksuzan dom u kom su protagonisti nijanse prljavo ružičaste

Dizajner enterijera sa sedištem u Australiji, Greg Natale, voli jarke boje i snažno veruje da one imaju moć da prostorima daju osećaj vitalnosti i utičnu na konačni rezultat.

Njegova estetika je prikazana na tako divan način u kući u Australiji, koju je nedavno sam dizajnirao i dekorisao. Neverovatno impresivna kuća se nalazi u oblasti Melburna i izdvaja se između ostalog po luksuzu i neodoljivom karakteru kojim odiše.

Sastoji se od tri sprata, podruma i potkrovlja, a spoljne površine su velike i podjednako impresivne. Ono što su vlasnici od početka želeli u svom novom domu, bilo je da na najelegantniji način iskoriste omiljene boje i dom pretvore u prefinjeno i funkcionalno mesto. Tako se i desilo – dizajner je potpuno transformisao vilu u ultimativno utočište, koje je danas sinonim za modernizam, sa lepim detaljima i impresivnim karakterom.

Osnovna nijansa je prljavo roze, koja daje notu svežine i divnu dimenziju celom prostoru. Jedinstveno se povezuje sa drugim tonovima, a posebno sa bezvremenskom i elegantnom belom. Svi delovi kuće dokazuju koliko jedinstveni različiti tonovi mogu da se kombinuju jedni sa drugima, kao što je hladna siva zajedno sa zemljanom bež. Isto važi i za smelu crnu, sa veoma svetlom nijansom braon. Primećujemo da je intenzitet dat zahvaljujući metalnim dodacima i posebno zahvaljujući zlatu u njegovoj izuzetno sjajnoj verziji. Zaista je impresivan način na koji se sve boje spajaju, a da čak i ne pripadaju istoj paleti.

Istovremeno, mermerne površine postaju jedan od razloga zašto se kuća smatra tako modernom i istovremeno vanvremenskom, dajući luksuznu estetiku mestima na kojima su postavljene. Ipak, ne možemo propustiti činjenicu da su mnogi zidovi „odeveni“ impresivnim tapetama, koje uspevaju da naprave razliku i poboljšaju celokupnu atmosferu kuće. Savršena mešavina klasičnih elemenata sa modernim referencama stvara spektakularno okruženje, veoma inspirativno za svakog ljubitelja enterijera.

Prelepa i potpuno moderna postavka dokazuje koliko je oblast arhitekture evoluirala tokom decenija. Pogledajte galeriju da biste otkrili više fotografija ove luksuzne kuće!