Zavirite u jedan od najskupljih stanova za iznajmljivanje u Njujorku

Penthaus 88 u neboderu One57 jedan je od najluksuznijih stanova koje možete iznajmiti u Njujorku.

Dostupan za zakup po ceni od 122.000 dolara mesečno ili za kupovinu za 39.000.000 dolara, na listi Džeremija Hua i Monike Čou iz LEVEN Real Estate, ovo je trenutno jedan od najskupljih stanova koji se može iznajmiti u gradu.

Ova luksuzna rezidencija smeštena na 88. spratu je pravi dragulj zgrade One57. Sa zadivljujućim panoramskim pogledom na Central Park, Njujork i šire, ovaj zadivljujući dom prostire se na impresivnih 630 kvadratnih metara. Elegantno opremljen najfinijim materijalima i završnim obradama, svaki centimetar ovog doma odiše raskošom i prefinjenošću. Od elegantne, moderne kuhinje do raskošnih spavaćih soba i životnih prostora, nijedan detalj nije zanemaren.

Lepota zadivljujućih belih hrastovih podova je naglašena prirodnim svetlom koje prožima prostor. Prozori od poda do plafona imaju četvorostruku ekspoziciju i mogu se lako kontrolisati pomoću motorizovanih zavesa. Sa instaliranim sistemima centralnog grejanja i hlađenja, stanari mogu uživati u preciznoj kontroli temperature u svakoj prostoriji, obezbeđujući udobnost tokom celog dana.

Kako se vrata privatnog lifta otvaraju, stanari bivaju uvedeni u veliki foaje sa dovoljno prostora za skladištenje i luksuznim kupatilom sa prozorima. Veličanstvenost stana je odmah očigledna kada uđete u raskošnu sobu koja se može pohvaliti prilagođenim plafonima, elegantnim lusterima i neuporedivim pogledom na Central Park. Elegantna vrata vode do porodične sobe i kuhinje otvorenog koncepta, sa ugrađenim elementima po meri, privlačnim ostrvom za jelo, elegantnim pločama od crnog kamena, Sub-Zero hladnjakom za vino velikog kapaciteta i integrisanim vrhunskim Miele uređajima.

Centralna galerija ovog luksuznog doma omogućava pristup prostranim spavaćim sobama. Primarni apartman koji zauzima svoje privatno krilo je pravo utočište. Poseduje masivnu spavaću sobu sa pogledom na park i udoban deo za sedenje, a takođe ima i garderober dug 22 metra. Kupatila za parove sa dekadentnim prozorima umotana su u raskošan mermer i nude zatvorene toalete sa duplim tuševima i zadivljujućom kadom izrezbarenom mermerom. Druga i treća spavaća soba imaju velike ormare i potpuno kupatilo, dok preostale dve spavaće sobe dele pristup kupatilu sa tuš kabinom.  

One57 je zaista ekskluzivni luksuzni kondominijum koji stanovnicima nudi najbolju uslugu i pogodnosti svetske klase. Stanarima je obezbeđen niz luksuznih sadržaja kao što su parking, privatni fitnes centar, više trpezarijskih i zabavnih prostorija, prostorija za projekcije i performanse, spa centar za kućne ljubimce, biblioteka i soba za bilijar. Pored ovih raskošnih pogodnosti, stanari One57 takođe mogu da uživaju u uslugama hemijskog čišćenja i pristupu pogodnostima Park Hyatt kao što su vrhunski zdravstveni klub, bazen i spa centar, poslovni centar i pažljivi usluga održavanja domaćinstva.

Lokacija ove zgrade je nenadmašna, nalazi se odmah iza ugla Central Parka. Stanari su razmaženi izborom sa desetinama vrhunskih restorana i opcija za kupovinu na samo nekoliko korako od stana. Zgrada je takođe pogodna za kućne ljubimce, tako da su krzneni prijatelji uvek dobrodošli.

Luxury Experience