Zavirite u apartman na obali mora vredan 9 miliona dolara

Boka Raton, poznat po svojim netaknutim plažama i luksuznom životu, ima novi dom na tržištu koji obećava neuporedivu kombinaciju modernog luksuza i života na obali.

Otkrijte raskoš i sofisticiranost koju Residence 501 može da ponudi. Luksuzna rezidencija se prostire na 490 kvadratnih metara, ima 4 spavaće sobe i 4 kupatila, stvarajući utočište mira unutar njegovih zidova. Kada uđete u privatni foaje, prostor je odmah okupan prirodnim svetlom, zahvaljujući prostranim staklenim prozorima od poda do plafona koji neprimetno spajaju unutrašnjost sa otvorenim prostorom koji oduzima dah.

Enterijer predstavlja pedantan spoj forme i funkcije, spajajući poglede na okean, grad i obalu koji izazivaju strahopoštovanje sa finoćom savremenog šik dizajna. Raspored otvorenog koncepta obezbeđuje harmoničan protok u celoj rezidenciji, stvarajući okruženje koje bez napora kombinuje udobnost i sofisticiranost.

Residence 501 u potpunosti koristi svoju lokaciju na obali okeana sa dve prostrane terase sa kojih se pruža pogled koji oduzima dah. Bez obzira da li ispijate jutarnju kafu ili uživate u koktelu uz zalazak sunca, ove terase nude savršeno utočište da uronite u lepotu Boka Ratona.

Zgrada One Thousand Ocean u kojoj se nalazi ovaj apartman nudi usluge konsijerža poput hotela, uključujući obezbeđenje zatvorenog tipa i parking. Stanari mogu uživati u neuporedivim nivoima raskoši i pogodnosti, podižući svoje životno iskustvo na nove visine.

Svaka rezidencija u One Thousand Ocean je promišljeno dizajnirana, sa terasama koje pružaju neke od najlepših pogleda na Boka Raton. Pažnja posvećena detaljima u dizajnu osigurava da je svaki kutak stana svedočanstvo posvećenosti stvaranju životnog prostora koji prevazilazi uobičajena očekivanja.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience