Reminiscencija na šik Pariz 70-tih

Smeštena u mirnu četvrt Russian Hill u San Francisku, ova šarmantna kuća je remek delo inspirisano bezvremenim sjajem prošlih vremena.

Fantastičnu rezidenciju 2626 Larkin su dizajnirale arhitekta Sendi Volker i dizajner Helga Horner koje su od ovog mesta kreirale šik enterijer koji podseća na Pariz 70-tih godina prošlog veka.

Kuća se prostire na skoro neverovatnih 950 kvadratnih metara i poseduje četiri spavaće sobe, 5 kompletno opremljenih kupatila, odvojeni apartman za goste sa zasebnim ulazom, kao i spektakularnu krovnu terasu sa koje se pruža neverovatan pogled na San Francisko, most Golden Gate i Muzej savremene umetnosti.

Ova kuća se izdvaja neverovatnim komadima nameštaja, kao i atraktivnim lusterom s potpisom italijanskog proizvođača Venini. Zapravo, u stanu se nalazi jedan od samo 7 takvih proizvedenih lustera na celom svetu. Podovi su dekorisani Fossil kamenom i belgijskim granitom, dok zidovi čitavom enterijeru daju jedinstven i elegantan izgled.

Kroz čitavu kuću je rasprostranjen živopisan miks starog i novog koji kreira sofisticiran osećaj. Kuhinja takođe poseduje retro izgled 70-tih, upotpunjen Miele tehnikom i Calcatta de Michelangelo mermerom.

Glavna spavaća soba poseduje i posebno kreiranu garderober i zasebno kupatilo. Poput mnogih kuća u predgrađu San Franciska i ova poseduje dodatne prostorije namenjene zabavi i opuštanju kao što su teretana, vinski podrum i kućna kancelarija.

Ukoliko ste se zaljubili u ovu kuću, možda će vas obradovati vest da je na prodaju po ceni od $25 miliona.

N.V.T.

Izvor Robb Report