Penthaus u Njujorku vredan 10 miliona dolara dolazi sa nameštajem koji je nekada bio u vlasništvu Đanija Versaćea

Sve, od dizajnerskih tepiha, preko kauča do jastuka i stolica, može biti vaše.

Kupovina stana ispunjenog tuđim nameštajem ne odgovara svačijem ukusu. Ali šta se dešava kada su ti komadi nekada pripadali italijanskom dizajneru Đaniju Versaćeu?

Raskošan penthaus sa pogledom na park Madison Square upravo se pojavio na tržištu i ispunjen je nameštajem i dekorativnim predmetima koji su pripadali legendarnom modnom kreatoru.

Veličanstveni dupleks u Njujorku trenutno je na prodaju za 10 miliona dolara. U stvari, ne morate da zadržite couture kauče, stolice, stolove i jastuke koji su unutra, mada, mnogi će vas proglasiti ludim ukoliko pokušate da ih se otarasite. 

Rezidencija od 350 kvadratnih metara nalazi se na vrhu zgrade NoMad i sastoji se od četiri spavaće sobe i tri kupatila. Pored toga, postoji dodatnih 120 kvadratnih metara otvorenog prostora podeljenog na dve terase. Pored Versaće kitnjastog nameštaja – koji je prethodni vlasnik nabavio na aukciji Sotheby’ nakon smrti dizajnera 1997. – maksimalističko prebivalište ima podove od tvrdog drveta i velike prozore. Tu su i životinjski printovi i zlatni detalji u izobilju, što je i očekivano.

Stan se može pohvaliti privatnim liftom, velikom kuhinjom i trpezarijom koja može da primi do 12 ljudi. Na gornjem nivou nalazi se kraljevski primarni apartman, zajedno sa terasom sa zapanjujućim pogledom. Pored toga, ima sopstveno kupatilo i veliki garderober. Takođe na ovom spratu je druga spavaća soba koja se može pretvoriti u kancelariju, teretanu, dečiju sobu ili bilo koju vrstu prostora koji odaberete.

U galeriji pogledajte više fotografija ovog penthausa.

Luxury Experience